• Ελληνικά-GR
  • english
Full Responsive

Ιστοσελίδες φιλικές προς κινητά που προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία στον χρήστη, καλύτερο SEO και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Full Responsive

Όλες οι ιστοσελίδες μας δημιουργούνται για να είναι έτοιμες για κινητές συσκευές. Πιστεύουμε ότι το mobile internet είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της σύγχρονης ζωής, με τα δισεκατομμύρια των tablets και smartphones που πωλούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, και ότι πρέπει να ληφθεί μέριμνα για αυτές τις συσκευές. Οι πελάτες αναμένουν μια πολύ καλή εμπειρία όταν επισκέπτονται ιστοσελίδες από ένα κινητό. Εμείς δεν τους απογοητεύσουμε!

Social Media

Βελτιώστε τη σχέση σας με το κοινό σας στα Social Media, αυξήστε τις πωλήσεις ή τις κρατήσεις σας.

Social Media

Τα Social Media ξεκίνησαν μια επάνάσταση στο χώρο των επιχειρήσεων. Πλέον, δεν χρησιμοποιούνται για να συνδέουν την οικογένεια ή τους φίλους που είναι μακρυά, αλλά επίσης βοηθά τις επιχειρήσεις να έρθουν πιο κοντά στο κοινό τους.

Customer Oriented

H κορυφαία μας αξία είναι: Να ακούμε τους πελάτες μας!

Customer Oriented

Οι πελάτες είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για εμάς. Όχι μόνο προσπαθούμε να ακούσουμε τα παράπονά τους, αλλά να συμπεριλάβουμε τις προτάσεις τους στα έργα και τις υπηρεσίες μας

Cloud Services

Οι Cloud Υπηρεσίες μειώνουν τα κόστη και προσφέρουν πρόσβαση χωρίς όρια.

Cloud Services

Το cloud computing, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εικονικό γραφείο για να σας δώσει την ευελιξία της σύνδεσης με την επιχείρησή σας οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Με τον αυξανόμενο αριθμό των web-enabled συσκευών που χρησιμοποιούνται στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον (π.χ. smartphones, ταμπλέτες), η πρόσβαση στα δεδομένα σας είναι ακόμα πιο εύκολη.

Android & Ios

Οι Mobile εφαρμογές είναι το μέλλον, είτε για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, είτε για την αύξηση της παραγωγικότητας σας.

Android & Ios

Οι Mobile εφαρμογές είναι για όλους, και για κάθε επιχείρηση. Οι εφαρμογές είναι ορατές από τους πελάτες όλες τις ώρες. Και όλες οι πληροφορίες που θέλουν οι πελάτες να ξέρετε είναι εκεί στις τσέπες τους.

Google AdWords

Αυξήστε την κίνησή του site σας, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες και εργαλεία της Google.

Google AdWords

When a prospective customer is looking for a product, service, promotion, or anything from anywhere in the world, they're likely going to search for it on Google. That customer is looking for you, and Adwords gets you found. For a small business, Google AdWords can be a hugely successful method of driving traffic, marketing your product and ultimately getting increased sales.

Τελευταία Νέα / Νέα από το Blog μας
Γιατί να μας επιλέξετε 

Είμαστε ειλικρινείς

Η καλή φήμη είναι σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη των εργασιών μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε εξαιρετικές σχέσεις με τους πελάτες μας. Στόχος μας, να μεταφέρετε την εξαιρετική εμπειρία που είχατε σε όλους τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

Ευελιξία

Όσο περίπλοκο και αν είναι το έργο, η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας, θα αναλύσει κάθε στάδιο της διαδικασίας και θα σας προτείνει καινοτόμες λύσεις.

93

Projects Completed

18

Years in Business

352

Cups of Coffee

1.000.000

Lines Of Code
Η Τεχνολογία μας / ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ